Vi lovede en opklaring af situationen omkring sæsonen ift. Corona i mandags, den 24. august 2020. Grundet lange svartider, og et puslespil som skulle lægges om et par gange, er vi blevet lidt forsinkede. Vi beklager, men kommer nu med nogle svar!

Vi har lavet en ny sæsonplan, og nogle hold er blevet rykket rundt, andre er aflyst, og nogle er blevet lavet om til en anden holdtype. Der er en del ændringer, og vi afventer stadig afklaring med Hvidovre Kommune på nogen af de forhold, som de har påtænkt ændret. Men på denne måde kan vi starte en sæson op, hvor sikkerhed er i fokus, og hvor alle får lov til at svømme hver uge.

Vi ringer og skriver til alle berørte medlemmer i løbet af denne uge, og I behøver altså ikke selv at ringe ind, for at høre nærmere. Har I ikke modtaget et opkald eller en mail inden fredag den 28. august 2020, fortsætter jeres hold, som det oprindeligt skulle. Alle ændringer bliver vist inde i klubmodul (hjemmesiden), så der kan man også orientere sig.

På de hold, hvor vi benytter udstyr, kan dette lånes og tages med hjem – og skal medbringes til hver svømmetime.

Da den nye sæson har ændret nogle grundlæggende arbejdsvilkår for vores trænere, udskyder vi sæsonen med endnu en uge, så de kan få lov til at forberede sig på de ændringer, vi har foretaget. Det betyder, at sæsonen starter op d. 7. september 2020, og vi glæder os så meget til det.

Vi kan ikke vente med at se jer alle sammen i svømmehallen igen, og vi ser frem til en sjov, lærerig og sikker sæson sammen.

De bedste hilsner

Hvidovre Svømmeklub