Kære medlem af Hvidovre Svømmeklub

Tirsdag d. 1. december 2020 blev der bekendtgjort nye restriktioner for 17 kommuner, herunder Hvidovre. Disse restriktioner kan højst sandsynligt få indflydelse på nogle af svømmeklubbens aktiviteter for børn og unge under 21 år.

Hvidovre Svømmeklub kan dog på nuværende tidspunkt ikke melde ud, i hvilket omfang det får indflydelse på vores aktiviteter, men uanset hvad vil restriktionerne først træde i kraft fra og med på mandag d. 7. december 2020.

Det vil sige, at til og med søndag d. 6. december vil vores undervisning og træning fortsætte som hidtil i svømmeklubben.

Hvidovre Svømmeklub afventer lige nu yderligere udmeldinger fra vores to store hovedorganisationer, DIF og DGI, Hvidovre Kommune samt Dansk Svømmeunion.

Vi er derfor ikke pt. bekendt med den endelige status på, om vores aktiviteter kan forsætte (evt. med enkelte ændringer), men vi er nødt til at afvente udmeldingerne i de kommende dage.

Når Hvidovre Svømmeklub har fået den samlede tolkning af restriktionerne, melder vi hurtigst muligt ud til jer alle, uanset hvilke hold i deltager på i Svømmeskolen (babysvøm, på børne- eller voksenhold etc.)

Alle konkurrencesvømmere i K-afdelingen vil blive nærmere informeret om afvikling af stævner og daglig træning via trænerne.

På vegne af bestyrelsen i Hvidovre Svømmeklub

Lars Siegumfeldt