Velkommen til Hvidovre Svømmeklub

Vi vil gerne lære hele Hvidovre og omegn at svømme...

Næste sæson i svømmeskolen, 2021/2022, begynder den 23. august 2021. Vi glæder os til at se jer!

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål omkring svømmeskole, valg af hold mv.:
svoem@hvsk.dk - svømmeskolekoordinator Luna Laustsen, som også træffes på telefon 52 11 02 48 i telefontiden:

Tirsdag: 16.00-17.00
Torsdag: 16.00-17.00

Spørgsmål omkring økonomi, administration mv.:

kontor@hvsk.dk - Birgit Dahl, tlf. 22 42 53 52

Nedenstående vejledning kan anvendes, hvis du ønsker at tilmelde dig et hold:
  1. Opret en profil (dog kun hvis du er nyt medlem) - én profil pr. medlem. (børn skal have deres egen profil)
  2. Gå i holdtilmelding og vælg det hold, du vil tilmelde dit barn (eller evt. dig selv - hvis det er voksenhold)
  3. Betal med Dankort. Du kan også bruge MobilePay, nr. 41470 (angiv venligst navn og holdnr.). Kontingentet er nedsat fra efterårsferien, og det er herefter kun muligt at betale resten af sæsonen i ét samlet beløb.
  4. Du/dit barn er først tilmeldt, når du har betalt. Du modtager en mail med bekræftelse.

Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Bemærk: Vi giver ikke prøvetimer. Du kan melde dig på et hold, og til og med september kan du melde dig ud fratrukket 60 kr. pr. svømmegang.