Kære medlem.
Vi og Sportigan har gennem den sidste tid arbejdet på noget nyt og spændende til jer.
Sportigan København har lavet en ny og mere interessant webshop, hvor I kan gå ind og købe alt jeres svømmeudstyr. Der vil dertil også komme et langt større udvalg af produkter, end der hidtil har været. Jeres klubtøj vil også være at finde derinde, så I kan bestille alt det samme, I har kunnet på Sportigankbh.dk
Hjemmesiden hedder www.swimking.dk - herfra vil I kunne logge ind med jeres klublogin, som vil give jer adgang til klub kollektionen og gode faste rabatter på alle produkter. I starten kan klub kollektionen stadig købes på den gamle hjemmeside (sportigankbh.dk) - den lukkes i starten af det nye år.
Sportigan København/Thomas står bag den nye shop, og I vil stadig kunne shoppe hos Sportigan København med alle de fordele, der er.
Kontakt SwimKing for adgang.
Vi vil løbende opdatere jeres klub kollektioner, så alle jeres klubvarer vil være at finde derinde. Dette vil også gælde badetøj Inkl. navn og logo til specielle priser.
Vi vil i starten have en introperiode med opstartsrabat på 25 % på alle varer (klub kollektionen undtaget).
BEMÆRK: Vi bringer gerne ud til private hjem inden for en radius af 25 km fra København frem til den 23. december!!!
I er meget velkommen til skrive til os på support@swimking.dk, hvis I har feedback eller spørgsmål, så svarer vi hurtigst muligt.
Rigtig glædelig jul og et godt nytår i 2021.
SwimKing