Som det ser ud lige nu, påtænker vi at fuldføre alle planlagte arrangementer, stævner, træningslejre mv. Vi vil selvfølgelig henholde os til de regler, som er udstukket af Sundhedsstyrelsen, og for hvert arrangement vil deltagerne få særlig besked i tilfælde af ekstraordinære forholdsregler.

Vi har naturligvis også fulgt med hos Dansk Svømmeunion, som har været i kontakt med Sundhedsstyrelsen. Her lyder det

Ingen særlig smittefare i klorvand (læs mere på Dansk Svømmeunions hjemmeside)
Ifølge Sundhedsstyrelsen er der ingen grund til bekymring i forhold til at færdes i klorvand. Coronasmitte overføres ikke via klorvand. Og hvis svømmere rammer hinanden i vandet med f.eks. arme eller ben, vil det heller ikke på nogen måde udgøre en smittefare.

Vores råd følger Sundhedsstyrelsens anvisninger og lyder:

• Hvis du er medlem og aktiv på et svømmehold i Hvidovre Svømmeklub eller pårørende til et medlem i Hvidovre Svømmeklub, og hvis du er kommet hjem fra rejse i et særligt risikoområde inden for de seneste 14 dage, så opfordrer vi dig til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og blive hjemme indtil 14. dag fra udrejse fra risikoområdet.
  • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj. Oplever du sygdomssymptomer, bør du blive hjemme til du er frisk igen, så du ikke udsætter andre for smittefare. Har du f.eks. tegn på "begyndende influenza", uanset om du har rejst eller ej, så undlad at møde til undervisning/træning.

Vores trænere, hjælpetrænere og øvrige ansatte har fået indskærpet de regler, der er nævnt herover – hvis man har været i et risikoområde samt hvis man har sygdomssymptomer, så møder man ikke op.

Listen over særlige risikoområder findes på www.sst.dk/corona og opdateres løbende. Her findes også gode råd til forebyggelse og yderligere information. En anden god side at finde information på er www.coronasmitte.dk

Hvis I ikke har været i et risikoområde, og hvis I føler jer raske og friske, ja, så glæder vi os bare til at se jer til den sædvanlige svømmeundervisning og træning i klubben.

Husk i øvrigt de gode råd om forebyggelse fra Sundhedsstyrelsen.

1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder