Kære medlemmer af Hvidovre Svømmeklub – så er der godt nyt på tøj-, sponsor- og samarbejdsfronten!

Mad Wave

Det er med stolthed, vi hermed kan offentliggøre, at Hvidovre Svømmeklub pr. 1. august 2019 officielt er sponsoreret af Mad Wave.

Mad Wave er et internationalt brand af svømmetøj, svømmeudstyr og tilbehør. Brandet blev grundlagt i 2003, men er allerede at finde i over 20 lande.

Vi kender jo allerede Mad Wave i Hvidovre Svømmeklub, eftersom vi de seneste år har afholdt Mad Wave Challenge – og igen 14.+15. september 2019 skal afholde Mad Wave Challenge i Frihedens Idrætscenter.

Sponsoratet er en blanding af økonomi og samarbejde. Vi starter stille og roligt, men vil løbende udvikle vores samarbejde og melde flere dele ud, efterhånden som aftalen udvikler sig.

Sportigan København

Sportigan København, som vi allerede kender i dag via vores klubtøj-aftale, er ligeledes blevet sponsor i Hvidovre Svømmeklub og vil hele den kommende sæson stå for salg af svømmeudstyr og svømmetøj til vores stævner.

Vi har allerede i dag et HVSK-login på Sportigan Københavns hjemmeside, hvor man indtil nu har kunnet købe klubtøj mv. til rigtig gode priser – dette login vil blive midlertidigt lukket ned og vil åbne op igen om et par uger – med nye og bedre priser samt mange flere produkter. Dato vil blive meldt ud, så snart den er klar.

Via vores link til Sportigan Københavns hjemmeside vil man kunne købe vores klubtøj samt alle de fede Mad Wave produkter til gode priser. Der vil ligeledes være et punkt på vores HVSK-side hos Sportigan København, som hedder ”anbefalet af trænerne”, som er de Mad Wave produkter, vores trænere har testet og godkendt og derfor anbefaler, at man køber. Det vil naturligvis også være muligt at købe svømmeudstyr fra alle de øvrige kendte svømmemærker.

Som medlem/familie af HVSK får man min. 15% rabat på ALT hos Sportigan København, det være sig alt fra fodboldstøvler og løbetøj til svømmebriller og stævnedragter – derudover vil der løbende være kampagner på Mad Wave tøj/udstyr til skarpe priser (alle kampagner vil blive meldt ud på både Facebook, Instagram mv.).

Sportigan København er ikke bare en internetbutik, men så sandelig også en fysisk butik (Vesterbrogade 54, 1620 København) – alle priser og rabatter er selvfølgelig gældende både på hjemmesiden og fysisk i deres butik.

Klubtøj

Vi har valgt at fortsætte minimum en sæson mere med vores Hummel-klubtøj, dog vil vores T-shirts få et lidt ændret udseende pga. de ekstra sponsorer.

Vi har nu i alt 4 trøjesponsorer, eftersom vi, udover Mad Wave og Sportigan København, ligeledes har indgået sponsoraftaler med hhv. Restaurant Halvleg og DBS-NEDBRYDNING – alle 4 navne vil derfor fremgå af den nye T-shirt.

Kom og prøv, køb, bestil alt det nye udstyr og tøj

Den 3. september 2019 fra kl. 17-20 vil Sportigan København være at finde i fællesklublokalet i FIC med hele deres samlede svømmeudvalg, samt hele vores Hummel klubtøj-kollektion – så sørg endelig for at komme forbi og få prøvet bestilt/købt både svømmeudstyr og nyt klubtøj, så du er klar til den nye sæson.

EKSTRA INTRODUKTONSRABAT TIL OG MED MAD WAVE CHALLENGE

I forbindelse med den nye aftale med Sportigan København og Mad Wave vil der være 10% EKSTRA RABAT på alle Mad Wave produkter fra lanceringen af den nye HVSK-side hos Sportigan København frem til og med MadWave Challenge 14.+15. september 2019.

Der vil ligeledes være introduktionsrabat på den nye klub-trøje i samme periode

Bestyrelsen i HVSK