Er du Hvidovre Svømmeklubs nye træner i sæsonen 2019/2020?


I Hvidovre Svømmeklub har vi leveret svømmeundervisning af høj kvalitet i 50 år og søger nu flere dygtige svømmetrænere til at tilslutte sig vores trænerteam med start den 25. august 2019. Vi søger både hjælpetrænere mellem 15-18 år og trænere over 18 år.

I Hvidovre Svømmeklub lægger vi meget vægt på, at undervisningen skal være sjov, motiverende, lærerig og føre til udvikling af svømmernes færdigheder. Vi er meget stolte af den måde, trænerne tilrettelægger og personliggør undervisningen på og giver derfor meget plads til at prøve ting af i undervisningen – og opstår der tvivl eller spørgsmål, sidder der altid et team klar til at hjælpe.

Om jobbet.

Som træner i Hvidovre Svømmeklub vil du blive en del af et stort trænerteam på lidt over 50 trænere. Vi har omkring 1800 medlemmer, som svømmer i de tre svømmehaller i Hvidovre.

I Hvidovre Svømmeklub underviser vi alle hold fra babysvømning til pensionisthold. Vi mangler primært trænere til:

- Babyhold

- Børnehold i svømmeskolen for børn i alderen 4-12 år

- Voksenhold – både begynder, let øvet/øvet og teknikhold

Du bliver parret sammen med en erfaren træner, som står for din oplæring. Du vil altid stå sammen med den ansvarlige træner for holdet, som blandt andet står for at lave program til undervisningen. Din rolle vil være at hjælpe til med at undervise og hjælpe børnene i vandet.

Vagterne er i gennemsnit mellem 3-4 timer og vil blive planlagt og koordineret i samarbejde med træneren. Vi står for den nødvendige uddannelse, så du kan føle dig tryg i dit job. Alle vores svømmetrænere er timelønnede.

Om dig.

Du er over 15 år og ønsker et fritidsjob, hvor du kan tage ansvar og samtidig bruge din legende side. Vi forventer, at du er tryg i og under vand, kan svømme på dybt vand, er glad for børn og har et godt børnetække.

Ansøgningen eller spørgsmål vedrørende jobbet skal sendes til på mail kontor@hvsk.dk. Ansøgningen bedes suppleret af et CV.