Klubtøj og rabat via Sportigan København

Sportigan København er sponsor i Hvidovre Svømmeklub.

Som medlem/familie af HVSK får man min. 15% rabat på ALT hos Sportigan København, det være sig alt fra fodboldstøvler og løbetøj til svømmebriller og stævnedragter – derudover vil der løbende være kampagner på Mad Wave tøj/udstyr til skarpe priser (alle kampagner vil blive meldt ud på både Facebook, Instagram mv.).

Sportigan København er ikke bare en internetbutik, men også en fysisk butik (Vesterbrogade 54, 1620 København) – alle priser og rabatter er selvfølgelig gældende både på hjemmesiden og fysisk i butikken.

Det er ligeledes Sportigan København som står for salg af vores klub-tøj (Hummel-tøj påtrykt HVSK-logoer og sponsorlogoer).

Det betyder, at bestilling og levering af klubtøj sker via deres webshop.

Du kan bestille nyt eller supplere dit klubtøj direkte via webshoppen.

Bemærk, at der typisk vil være 1 - 2 ugers leveringstid på bestillinger via webshoppen og, at alt køb via webshoppen sker på betingelser opsat af Sportigan.
Herinde kan du se og bestille klubtøjet.

Link til hjemmesiden findes herunder.

Sportigan har oprettet en hjemmeside kun for HVSK's medlemmer.

WEBSHOP: SPORTIGAN

Brugernavn: hvsk

Kodeord: sportigan

OBS: Udvalg i webshop efterår/vinter 2019

I den nuværende webshop hos Sportigan København er der ikke er særlig meget svømmetøj/udstyr.
De arbejder på en ny webshop hvor hele deres sortiment vil komme på (forventer den oppe omkring nytår).
Indtil da henviser de til deres fysiske butik for at se udvalget.
I deres fysiske butik har de et KÆMPE UDVALG af svømmetøj/udstyr fra alle de kendte mærker inkl. Mad Wave.
For at opnå rabatten i butikken skal man blot oplyse at man svømmer i Hvidovre Svømmeklub.