Masterholdene er udtagelseshold. Ved optagelse på HVSK Masters vil du i nogle tilfælde skulle igennem en prøvetræning for at vurdere dine svømmetekniske færdigheder. Denne vurdering foretages alene af masterstrænerne.

Holden tilbyder

• 2 gange ugentlig træning a 1,5 timer på kortbane med træner
  • Motionssvømning og eller seriøs og målrettet konkurrencesvømning
  • Individuel teknikrettelse med videoevaluering – også undervandsoptagelser
  • Forslag til bevægeligheds- og genoptræning med fokus på skadesforebyggelsen
  • Sociale arrangementer

De primære optagelseskrav til Hvidovre Svømmeklubs Masterhold er en fortid som konkurrence-svømmer, at man er fyldt 18 år, og at man har lyst til at træne “lidt ligesom dengang”. Klubbens trænere kan svømme med uanset alder. Masterholdet har vandtid 2 gange om ugen: tirsdag, torsdag. Der svømmes 3-5 km pr. træning i alle stilarter.

Svømmere på masterholdet må deltage i mastersstævner og masters-mesterskaber i ind- og udland, samt i klubmesterskabet.

Tilmelding til Mastersholdet