K4

Ansvarlig træner: Amalie Lange

Assisterende træner: Jamilla Bistrup, Laura Lange, Luna Laustsen & Mads Lind.

Holdbeskrivelse: K4 er Hvidovre Svømmeklub fjerdebedste konkurrencehold. Her er en beskrivelse af, hvilke krav der skal være opfyldt for at kunne svømme på K4-holdet, samt hvad K4-holdet står for og hvilke forventninger, der er knyttet til rollen som svømmer på K4-holdet.

At starte på et konkurrencehold kan føles som en stor omvæltning, når man kommer fra et svømmeskolehold, fordi man skal svømme flere gange om ugen, svømme længere tid og begynder at lave landtræning og deltager i svømmestævner. På K4 tages der højde for de enkelte niveau og kompetencer således at alle bliver udfordret. Derudover skal der være plads til, at man sideløbende kan dyrke andre sportsgrene.

Antal svømmere: 20-25 svømmere

Årgang: 7-11 år

Træningsmængde: 3 x vandtræning og landtræning ugentligt

Svømmetekniske mål for sæsonen

• Svømmerne skal mestre ryg og crawl tilnærmelsesvist korrekt.
  • Svømmerne skal have kendskab til bryst og fly.
  • Svømmerne skal kunne udføre korrekte vendinger i alle stilarter og i IM.
  • Svømmerne skal kunne udføre startspring med overgang til undervandsarbejde i streamline.
  • Svømmerne skal kunne udføre korrekte benspark og grundlæggende teknikøvelser i alle stilarter.
  • Svømmerne skal udføre streamline i samtlige afsæt og skal kunne beherske streamline og spark under vandet i sammenhæng med både start og vendinger.
  • Svømmerne skal lære rutiner i forbindelse med træning og stævner.
  • Svømmerne skal lære at arbejde såvel individuelt som i en gruppe.
  • Svømmerne skal kunne konkurrere til stævner i løbene 100 fri, 100 ryg, 100 bryst, 100 IM og 50 fly.
  • Svømmerne skal kunne svømme med forskellig hastighed.
  • Svømmerne skal lære dryland på deres niveau.

Mål og forventninger

Målet for K4 er at have højt nok niveau til at kunne sende alle svømmerne til start i 100 IM og 200 IM. Det er et mål, der kræves opnået for at svømmerne opnår niveau til at blive oprykket på K3. Det forventes, at svømmerne deltager i planlagte stævner, træningslejre og sociale arrangementer.

Hvis der er spørgsmål til ovenstående kontakt gerne Amalie, ansvarlig træner på K4, på amaliemlargaardlange@gmail.com.

Tilmelding til K4