Velkommen til Hvidovre Svømmeklub

Vi vil gerne lære hele Hvidovre og omegn at svømme.

Du er altid velkommen til at kontakte os. BEMÆRK: Sæsonen er rykket og begynder fra og med mandag 7. september 2020!

Spørgsmål omkring svømmeskole, valg af hold mv.:
svoem@hvsk.dk - Ida Vejergang Jensen

Du kan ringe på tlf. 52 11 02 48 i telefontiden:

Tirsdag: 10.00-14.00
Onsdag: 13.00-16.00
Fredag:  13.00-15.00

Spørgsmål omkring økonomi, administration mv.:
kontor@hvsk.dk - Birgit Dahl, tlf. 22 42 53 52

Nedenstående vejledning kan anvendes, hvis du ønsker at tilmelde dig et hold:
  1. Opret en profil (dog kun hvis du er nyt medlem) - én profil pr. medlem. (børn skal have deres egen profil)
  2. Gå i holdtilmelding og vælg det hold, du vil tilmelde dit barn (eller evt. dig selv - hvis det er voksenhold)
  3. Betal med Dankort. Kontingentet er nedsat fra efterårsferien, og det er herefter kun muligt at betale resten af sæsonen i et samlet beløb.
  4. Du/dit barn er først tilmeldt, når du har betalt. Du modtager en mail med bekræftelse.

Tilmeldingen er personlig og kan ikke overdrages til andre.

Bemærk: Vi giver ikke prøvetimer. Du kan melde dig på et hold, og til og med september kan du melde dig ud fratrukket 60 kr. pr. svømmegang.